Narrativa adultos

ME ESTOY VOLVIENDO LOCA de Carme Jiménez Huertas

Una mujer en un momento de profunda crisis existencial, acude al psiquiatra. Dada su condición de escritora, el médico le receta escribir sus recuerdos como parte de la terapia. En un juego de distintas voces narrativas, ella va desgranando los episodios de la vida de diferentes personajes que se mezclan y nos llevan a un pasado desgarrador.
Esta es una historia basada en hechos y vivencias reales que han sido recreados para ayudarnos a comprender la capacidad de sanación que se obtiene cuando aprendemos a observar nuestra propia vida con una consciencia más elevada. La escritura como terapia da sus frutos con el acompañamiento del psiquiatra, un alter ego que se mezcla con la voz de la propia autora con una impactante honestidad emocional. Con la escritura, ella consigue cerrar las puertas del pasado, trascender el sufrimiento y convertir sus experiencias en un nuevo renacer. 

Edición en castellano: comprar

M’ESTIC TORNANT BOJA de Carme Jiménez Huertas

Una dona en un moment de profunda crisi existencial, acudeix al psiquiatre. A causa de la seva condició d'escriptora, el metge li recepta escriure els seus records com a part de la teràpia. Amb un joc de diferents veus narratives, ella va desgranant els episodis de la vida de diferents personatges que es barregen i ens porten a un passat pertorbador.
Aquesta és una història basada en fets i vivències reals que han estat recreats per ajudar-nos a comprendre la capacitat de sanació que s'obté quan aprenem a observar la nostra pròpia vida amb una consciència més elevada. L'escriptura com a teràpia dóna els seus fruits amb l'acompanyament del psiquiatre, un alter ego que es barreja amb la veu de la pròpia autora amb una impactant honestedat emocional. Amb l'escriptura, ella aconsegueix tancar les portes del passat, transcendir el sofriment i convertir les seves experiències en un nou renaixement.

Edició en català: comprar


La veritable història de Josep Sàbat, el bandoler Capa negra

El segle XIX, corria per les muntanyes de Corbera el temible bandoler Josep Sàbat, conegut amb el malnom de Capa Negra. Orfe de pare i mare, va lluitar contra els francesos sota les ordres del comandant Manso. Era tan intrèpid i valent que, acabada la guerra, es va atrevir a plantar cara al baró de Corbera, convertint-se així en un heroi popular que comptava amb el suport dissimulat de molts vilatans i, fins i tot, de la parròquia. No tenia por de res i va actuar portant una doble vida fins que l’amor per una noia el va fer vulnerable... Detingut per un grup de sometents, va ser acusat de vint-i-nou assassinats i condemnat a morir esquarterat. Les seves mans i el seu cap van ser posats dins d’una gàbia i penjats dalt d’un serrat en una cruïlla de camins. Hi ha qui diu que és només una llegenda. Però si a les nits passegeu per les muntanyes de Corbera i escolteu amb atenció, sentireu un gemec que no se sap si és d’home o de bèstia...

Aquesta és la veritable història de Josep Sàbat, el bandoler Capa Negra, explicada per Joannes Vidal, vicari de la parròquia Santa Maria de Corbera, testimoni d’uns fets que va haver de callar fins que el pes del seu pecat va ser tan gran que va necessitar explicar la veritat.

El llibre està dividit en cinc apartats que inclouen:

  • (Re)creació literària de la llegenda del bandoler Josep Sàbat
  • Recerca documental del context, els fets històrics i els personatges
  • Patrimoni paisatgístic i cultural
  • Rutes històriques
  • Més de 160 fotografies a tot color
On puc comprar el llibre?
A Barcelona
Llibreria Quera
Petrixol, 2 - 93 318 07 43
A Sant Andreu de la Barca
Papereria Catalunya
Catalunya, 15 - 93 653 41 53
A Corbera de Llobregat
Centre Teresa Torras
Sant Antoni, 54 - 93 650 32 55
Llibreria Alfil.be
passeig dels arbres, 4 - 93 688 00 21
A la Palma de Cervelló
La Xaropa
Santa Maria, 5 - 93 672 09 52

Bolets verinosos: Quan un malson ens obliga a recordar
ISBN-13: 978-1523831012
La infantesa determina el nostre destí o som lliures d'escollir el nostre futur? On acaba el que es pot considerar normal en una relació sexual? Aquestes són algunes de les preguntes que planteja Bolets verinosos. Quan un malson ens obliga a recordar, la història de dues germanes que es complica amb sorpresas successives fins que ens arrossega, amb el seu ritme accelerat, cap a l’interior de les protagonistes i ens en mostra la seva part més íntima.
Comprar llibre:    edició en catalàSetas venenosas: Cuando un sueño nos obliga a recordar
ISBN:  978-1523945009
¿La infancia determina nuestro destino o somos libres de escoger nuestro futuro? ¿Dónde termina lo que puede considerarse normal en una relación sexual? Estas son algunas de las preguntas que nos plantea Setas venenosas. Cuando un sueño nos obliga a recordar, la historia de dos hermanas que se complica con sorpresas sucesivas hasta arrastrarnos, con su ritmo acelerado, hacia el interior de las protagonistas para mostrarnos su parte más íntima.

Comprar libro:    edición en castellano

Los lunes son siempre malos
Sara es médico y trabaja en un laboratorio farmacéutico. Tiene un cargo de responsabilidad y cree en su trabajo. Pero casi sin querer, empieza a descubrir que los directivos se están enriqueciendo a costa de la Seguridad Social, con el agravio de poner en peligro la vida de los enfermos que dependen de los filtros de hemodiálisis que vende el laboratorio.
La novela se presenta como un thriller que va desgranando una trama de corrupción basada en el oportunismo y el amiguismo que salpica por igual a médicos y directivos de la multinacional. Entre rivalidades y complicidades, envidias y luchas de poder, Sara se enamora de un compañero de trabajo con el que vive un amor apasionado que la llevará a tomar una decisión que cambiará su vida.


Tots els dilluns són dolents
Sara és metge i treballa en un laboratori farmacèutic. Té un càrrec de responsabilitat i creu en la seva feina. Però gairebé sense voler, comença a descobrir que els directius s’estan enriquint a costa de la Seguretat Social, amb el greuge de posar en perill la vida dels malalts crònics que depenen dels filtres d’hemodiàlisi que ven el laboratori.

La novel·la, presentada com un thriller, anirà descabdellant una trama de corrupció basada en l’oportunisme i l’amiguisme que esquitxa tant a metges com a directius de la multinacional. Enmig de rivalitats i complicitats, enveges i lluites de poder, Sara s’enamora d’un company de feina amb qui viu un amor apassionat que la portarà a prendre una decisió que canviarà la seva vida.

Obra guardonada al  II certamen Paraules a Icària (2010)1 comentari:

  1. Estoy feliz por haber descubierto tu secreto!!
    "NO PUEDO SUSCRIBIRME"?

    ResponElimina