Novel·la juvenil "Gent de pedra"

Gent de Pedra
Carme J. Huertas
Editorial La Galera

Ambientada 7.000 anys enrere, Gent de Pedra narra la vida de la tribu que viu entre les penyes de la Vall Tancada, un poble immergit en ritus animistes, danses tribals, amors sota la lluna i que viu en perfecta harmonia amb la natura. La Gent de Pedra tenen la força de la roca. Per a ells la pedra ho és tot: arma, eina, casa i, també, déu. La trama comença quan Jubal, un jove de mentalitat oberta, intrèpid i valent, vingut de mar, arriba a la Vall Tancada on desencadena un enfrontament amb Arbitzan, el Gran Bruixot de la tribu. L'amor que Jubal sent per una noia prohibida del temple de Bera atiarà encara més el foc. Un rostre hieràtic esculpit en la roca, de més de set homes d'alçada, és el déu guerrer que vetlla pel benestar de la tribu. Però en Jubal irromp en aquest món isolat i fascinant, i el bruixot no està disposat a permetre aquesta incursió.

Gent de Pedra és una novel·la juvenil d'aventures, però és també una novel·la d'amor, un sentiment inspirat en l'entorn natural, tan amenaçat sota la pressió urbanística. En aquest sentit, la història pretén transmetre als joves els valors de la Gent de Pedra: suggereix un estil de vida amb respecte per la naturalesa i l’adaptació als recursos del medi com a distinció dels membres de la Vall Tancada.

Més informació al web: Gent de pedra

5 comentaris:

  1. Pedro G. vega12:20

    Hola Carme!
    M'acabo de llegir gent de pedra i l'he trobat molt interessant, de fet m'el vaig llegir en dues tiradetes, està molt ben ambientat i has tingut molta cura de crear un paissatge que t'envolta de forma real durant tot el relat.
    Trobo que no hi ha molta maranya a la història, excepte els merders entre el gran bruixot i els seus germans però durant molts cops m'he tranformat en Jubal i he presenciat quietud i ritme de vida desconegut avui en dia.
    Suggeriré als meus fills que s'el llegeixin.
    Gracies per l'estona que m'has fet passar.

    ResponElimina
  2. Anònim19:04

    que guapa i fantàstica surts a la foto, petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola anònim! El sistema no em permet saber qui ets, però gràcies per deixar un comentari!

      Elimina
  3. Anònim14:51

    acabo de llegir el llibre, com definiríes tu a en Jubal

    ResponElimina